Pasta met garnalen en asperges



Een snelle en eenvoudige bereiding, vooral als je zorgt dat je de hoofdingrediënten standaard in de vriezer hebt liggen (garnalen en ongekookte asperges)

Bak de grote garnalen in wat olijfolie aan en voeg aan het einde wat knoflook toe.

Voeg de in stukken gesneden witte of groene asperges toe. Je kunt ze kort voorkopen en dan wat groter laten zoals hier. of wat kleiner snijden (en het dikke deel ook in de lengte doorsnijden) als je ze rauw gebruikt. Bak ze wat aan en voeg dan een glas witte wijn toe. Laat dit op hoog vuur inkoken en voeg tegen het einde doormidden gesneden kleine tomaatjes toe.


Voeg na het inkoken nog een scheutje olijfolie toe, zeezout en peper en bak nog even aan.


Kook intussen de pasta gaar (als je goed werkt maak je alles klaar in de tijd die het duurt om water aan de kook te brengen en de pasta gaar te koken). Giet af en voeg toe aan de garnering.

Eet smakelijk

Reacties